Wij zijn Anders.

Hans Anders
als werkgever

Hans Anders is een op en top Nederlands bedrijf. In 1982 openden we onze eerste winkel in Rotterdam. Eerlijkheid, klantgerichtheid en humor zijn de basiswaarden waarmee we groot zijn geworden. Ruim 30 jaar later zie je deze waarden nog altijd terug in onze aanpak. Daarbij hebben we de laatste 10 jaar veel geïnvesteerd in de kwaliteit van onze producten, werkwijzen en dienstverlening. Nog steeds bieden we scherpe prijzen, maar we zorgen er nu ook voor dat onze klanten de meeste waarde voor hun geld krijgen.

Meer over Hans Anders

Elke dag met plezier naar je werk, wie wil dat nou niet? Bij Hans Anders vinden we dit heel belangrijk. Als je klanten blij kunt maken, zorgt dit voor werkplezier en een goede sfeer op de werkvloer.
Bij Hans Anders bieden we onze medewerkers unieke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Iedereen krijgt de kans en mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.
Hans Anders biedt je een prima salaris, werkplezier en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Maar er is meer! Denk aan collectieve kortingen, fietsplan en personeelskorting.