Werken op het hoofdkantoor van Hans Anders

Op het hoofdkantoor van Hans Anders in Gorinchem doen we alles om onze 250 winkels zo goed mogelijk te faciliteren. Ben jij specialist op het gebied van Marketing, Klantenservice, Vastgoed, Finance, ICT of HR? Dan heeft Hans Anders wellicht dé perfecte baan voor jou. 

Op het hoofdkantoor van Hans Anders doen we alles om onze 250 winkels zo goed mogelijk te faciliteren. De afdelingen Marketing, Klantenservice, Vastgoed, Finance, ICT en HR zijn continu bezig om onze processen en werkwijzen te verbeteren. Ook ons interne opleidings- en kwaliteitscentrum is hier gevestigd. Ben jij specialist op 1 van de genoemde vakgebieden of wil je stage lopen op ons hoofdkantoor? Dan hebben we wellicht een mooie baan voor jou. Kijk snel op onze vacaturepagina.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem en goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Breda, Den Bosch, Utrecht en Tiel. 

Alle vacatures

Medewerker Klant Contact Center (28 uur) | 28 uur

Ben jij klantgericht, stressbestendig en heb je een goede telefoonstem? Ben jij daarbij gemotiveerd om te werken in een positieve omgeving vol kansen? Kom dan onze organisatie versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!. lees meer

Logo: Hans Anders