Ben jij anders?

Jij maakt
Hans Anders.

Open sollicitatie

Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, iedereen neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met zich mee.

Bij Hans Anders doen we dingen graag op onze eigen manier. We vinden deskundige medewerkers belangrijk, dus naast dat we selecteren op opleiding en werkervaring hebben we ook een eigen Hans Anders College. Hierin leiden we iedereen verder op, ongeacht je vooropleiding.

Dit doen we in de hele breedte van de organisatie. We hebben namelijk een zeer divers aanbod aan functiegroepen. Op deze pagina lichten we er graag een aantal voor je uit:

Werken als opticien

Ook als opticien en contactlensspecialist bij Hans Anders werk je met producten van hoge kwaliteit. Het is aan jou om de klant precies díe producten te adviseren waarmee hij echt geholpen is.

Zie jij dit zitten?

Werken op het service center

Op het service center van Hans Anders in Gorinchem doen we alles om onze 260 winkels zo goed mogelijk te faciliteren. Ben jij specialist op het gebied van Marketing, Klantenservice, E-commerce, Logistiek, Vastgoed, Finance, ICT of HR? Dan heeft Hans Anders wellicht dé perfecte baan voor jou.

Kijk hier voor meer info